Wij zijn Immobilli, aangenaam!

Wil je jouw huis, appartement of grond in Lier verkopen? Dan zit je goed bij ons. Wij staan je van A tot Z bij met een persoonlijke aanpak bij het verkopen van jouw vastgoed. Snel en zonder kopzorgen.

Immobilli is een lokaal vastgoedkantoor uit Lier. We kennen de vastgoedmarkt in Lier dus als geen ander. Op basis van onze specifieke kennis en expertise van de Lierse vastgoedmarkt, helpen we dagelijks Lierenaars bij de vlotte verkoop van hun vastgoed.

Dat kunnen we ook voor jou doen! Interesse?

100+ Lierenaars

Meer dan 100 Lierenaars hebben hun vastgoed via Immobilli verkocht.

Erkend makelaar

Immobilli is een erkend vastgoedmakelaar in de regio Lier.

6+ jaar ervaring

We hebben meer dan 6 jaar ervaring op de Lierse vastgoedmarkt.

Enkele getuigenissen van Lierenaars

Meer dan 100 Lierenaars gingen je voor. Benieuwd naar hun ervaringen met Immobilli?

Dank aan Laura voor de heel fijne samenwerking bij de verkoop van mijn ouderlijk huis! Ondanks het voor mij niet alleen de zakelijke kant inhield, maar tevens een emotionele toets had gezien de woning al sinds 1958 van mijn familie is, kon ik op Laura haar zeer professionele maar toch fijn menselijke aanpak rekenen. Ik ben superblij deze verkoop aan Laura toevertrouwd te hebben, zij is een professional die zakendoen toch een relaxe kant weet te geven. TOP IMMO waar mensen tellen!

Jocelyne S. – Eigenaar van het pand

Immobilli verkocht mijn huis voor 13.000€ meer dan dat ik het zelf als vraagprijs te koop wilde zetten. Verder heb ik ondervonden dat een huis verkopen iets meer betekent dan een blad aan de muur hangen en wachten op een kandidaat. Er zijn oneindig veel documenten en vergunningen die moeten geregeld worden, door met Laura in zee te gaan, kon ik hiervoor op haar vertrouwen. Op naar een volgende samenwerking, ik ben heel erg tevreden.

Bart V. O. – Eigenaar van het pand

Wanneer het moment gekomen was voor een beslissing omtrent de verkoop van mijn huis, heb ik advies gezocht bij verschillende immomakelaars. Hier sprong jij eruit omwille van jouw duidelijkheid en betrokkenheid, wat mij deed beslissen om jou de verkoop van mijn huis in handen te geven. Ik ben blij dat ik voor jou gekozen heb, want de verkoopwaarde die jij inschatte voor mijn woning bleek er knal op te zitten. Na amper één dag was de deal rond! Wat mij ook charmeerde was dat jij een verkoop ook bekijkt vanuit het standpunt van de koper. Wat ik absoluut jouw sterkste punt vind is het feit dat je heel beschikbaar bent voor je klant, en het feit dat je vrijwel onmiddellijk reageert op vragen en bezorgdheden.

Dirk P. – Eigenaar van het pand

Bedankt voor de uitstekende begeleiding en service bij de verkoop van onze woning te Hove. Jullie waren het derde immobiliënkantoor dat ik geconsulteerd had en staken er met kop en schouders bovenuit. Naast jou gedrevenheid en inzet om de job goed te doen, heb je een transparante prijs voorgesteld zonder achterpoortjes. Van bij het begin was de communicatie en updates mbt. vooruitgang van de verkoop glashelder. Jouw dossierkennis gaf ons vertrouwen en de prijszetting was zeer goed ingeschat. Succes nog met het verder uitbouwen van jullie kantoor, warm aanbevolen!

Bert V. – Eigenaar van het pand

Tja, voor de eerste keer een huis verkopen dan komt er wat op je af, zeker als het huis van je moeder is. Maar zie, dan kom je Laura tegen! Professioneel, vriendelijk, steeds paraat om te antwoorden op je vragen, correcte afspraken, … Vanaf het eerste gesprek merk je dat Laura haar vak door en door kent en je hebt direct vertrouwen in deze dame. Elke stap wordt je op voorhand uitgelegd zodat je duidelijke afspraken kan maken en die worden dan ook nauwgezet opgevolgd en nagekomen. Geen addertjes onder het gras bij Laura. En de verkoop ging sneller dan verwacht met tevredenheid van verkoper en koper. Wil je een pand verkopen, ga naar Laura van Immobilli!

Chris V. – Eigenaar van het pand

Ondanks het geen voor de hand liggend vastgoed was om te verkopen, lukte het Laura om snel een aantal bezichtigingen met potentiële klanten op te zetten. Telkens werd er feedback over het bezoek doorgestuurd en werden de kandidaten opgevolgd. Bij de uiteindelijke verkoop van het pand heel duidelijk geadviseerd geweest door Laura om zo de best mogelijke beslissingen te nemen. Samenwerken met Laura is een aangename ervaring gebleken met een uitstekend resultaat en dit op korte tijd. Dank je Laura! Met je dynamische eigentijdse aanpak ben je een frisse wind in de immomarkt!

Guy S. – Eigenaar van het pand

Vastgoed verkopen in Lier maar geen idee wat te verwachten?

Heb je geen of weinig ervaring met het verkopen van vastgoed of heb je geen idee wat te verwachten? Geen nood, dat zijn perfect normale bekommernissen waar bijna alle verkopers waar we in het verleden mee samenwerkten in het begin mee zitten.

Vastgoed verkopen is altijd een menselijke gebeurtenis. Vaak is er een emotioneel aspect dat meespeelt. Een huis is niet enkel een verzameling van bakstenen, maar een plaats waar wordt geleefd. Elk huis heeft wel een eigen, uniek verhaal te vertellen. Dat begrijpen we bij Immobilli maar al te goed.

Je gaat dus niet met de eerste de beste vastgoedmakelaar in zee.
Ons mantra bij Immobilli is niet voor niets ‘Bouwen aan vertrouwen‘, omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen de basis van alles is. En een heel klein beetje omdat het rijmt!

Laten we beginnen bij het begin: elkaar leren kennen en kijken of er een match is. Misschien sluit jij je binnenkort wel aan bij de meer dan 100 tevreden eigenaars die hun vastgoed via Immobilli verkochten?

Laten we kennismaken