Vastgoed verhuren

Wil je jouw huis, appartement of grond in de provincie Antwerpen verhuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou vastgoed verhuren zonder zorgen.

Immobilli is een vastgoedkantoor met roots in Lier. We focussen ons op de dagelijkse activiteiten rond verhuur, verkoop en nieuwbouw op de vastgoedmarkt in de provincie Antwerpen. Op basis van onze specifieke kennis en expertise van deze regio hebben we al honderden tevreden verhuurders geholpen bij de vlotte verhuur van hun vastgoed met maximale winst.

Dat kunnen we ook voor jou doen! Interesse?

Vertel ons gerust over jouw noden, wensen of bedenkingen. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn voor ons sleutelwoorden.

Erkend makelaar

Immobilli is een erkend vastgoedmakelaar in de provincie Antwerpen.

213 verhuurders

213 tevreden verhuurders hebben hun vastgoed via Immobilli verhuurd.

23 dagen

Gemiddeld genomen duurt het ons 23 dagen om vastgoed te verhuren.

Enkele succesverhalen

Meer dan 213 eigenaars gingen je voor. Benieuwd naar hun ervaringen?

Laura van Immobilli is een zeer competente dame die de merkbelofte van haar immokantoor, nl. een persoonlijke en klantgerichte aanpak, met verve weet waar te maken. In de verkennende aanloop naar de verkoop werd elke vraag of bezorgdheid met de nodige aandacht en met de glimlach beantwoord. Eventuele conflicterende wensen tussen ons en de verkoper werden door haar met de nodige empathie opgelost, waarbij we ons gehoord voelden. Kortom, Immobilli is een kantoor waarmee we graag samenwerkten!

Patrick A. – Eigenaar van het pand (25/11/2020)

Onze ervaring met makelaars was door het verleden niet zo goed. Via via kwamen wij in contact met Laura, aangename dame die alles van ons huis wou weten. Ook de afspraken die zij maakt zijn zeer duidelijk. Voor ons wat dit een groot verschil met de vorige makelaar. Haar enthousiasme en de aanpak hebben wij heel hartelijk kunnen waarderen. Wij willen haar dan ook hartelijk danken voor de goede en correcte verloop van de verkoop.

Walter D. – Eigenaar van het pand (11/10/2019)

Uw huis verkopen, er zijn er zoveel. Maar waarom kiezen voor Immobilli? Als aannemer heb ik al wel heel wat huizen laten verkopen door een immo-kantoor. Door mijn relaties in de bouwsector ben ik terecht gekomen bij Laura van Immobilli. Wat Laura nu onderscheid met andere makelaars is haar uitzonderlijke gedrevenheid, vriendelijkheid, correctheid om ons pand te verkopen. Dit heeft geresulteerd in een zeer snelle correcte verkoop. Laura wij zijn zeer tevreden met uw aanpak. Doe zo verder!

Gert B. – Eigenaar van het pand (19/08/2019)

Na 3 weken verkocht… terwijl een ander Liers kantoor mijn pand weinig professioneel behandelde wat een verademing om met juffr. Laura Oorts te werken, steeds vriendelijk, stipt, snelle aanpak, zeer professioneel, tot in de puntjes verzorgd en de minste vraag was ze steeds bereid om tot het uiterste te gaan. Slechts 1 adres om in Lier en omstreken je pand op een betrouwbare en zeer professionele manier te verkopen IMMOBILLI, men zegge het voort!!!

Thomas H. – Eigenaar van het pand (28/11/2018)

Laura behartigde voor ons het afgelopen jaar al een aantal dossiers. Iedereen is het er laaiend over eens: haar professionele gedrevenheid zorgt voor snel en efficiënt resultaat: Niets is te veel voor haar. Alle dossiers tot in de puntjes netjes afgewerkt, vragen onmiddellijk behandeld… Bravo Laura, doe zo voort! YES YOU CAN!

Joeri V. – Eigenaar van het pand (01/09/2020)

Geen idee waar te beginnen? Begin dan hier.

Heb je geen of weinig ervaring met het verhuren van vastgoed en heb je geen idee wat te verwachten? Geen nood, dat zijn perfect normale bekommernissen waar nagenoeg alle kandidaat-verhuurders waar we in het verleden mee samenwerkten in het begin mee zitten.

Laten we beginnen bij het begin: elkaar leren kennen en kijken of er een match is. Misschien sluit jij je binnenkort wel aan bij de meer dan 100 tevreden eigenaars die hun vastgoed via Immobilli verhuurden?

Hoe wij voor jou het verschil maken

Je bent altijd op de hoogte

We houden van een persoonlijke aanpak en constante communicatie waardoor je van A tot Z op de hoogte bent.

Zonder risico, zonder zorgen

Wij regelen alles om de verhuur van jouw vastgoed zo vlot mogelijk te laten verlopen. Niet tevreden? Wij ook niet dan.

Maximale winst

We halen het onderste uit de kan om jou een maximaal rendement van jouw vastgoed te bezorgen. Dat is ons engagement.

Laten we kennismaken!