Wij zijn Immobilli, aangenaam!

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Lier die je kan helpen met jouw vastgoedplannen? Dan zit je goed bij ons.

Immobilli is een lokaal vastgoedkantoor uit Lier. We kennen de vastgoedmarkt in Lier dus als geen ander. Op basis van onze specifieke kennis en expertise van de Lierse vastgoedmarkt, staan we dagelijks Lierenaars bij met het verkopen, verhuren en correct schatten van hun vastgoed en helpen we mensen bij het vinden van de woning die echt bij hen past.

Vastgoed kopen, verkopen, huren of verhuren zijn altijd menselijke gebeurtenissen. Vaak is er een emotioneel aspect dat meespeelt. Een huis is niet enkel een verzameling van bakstenen, maar een plaats waar wordt geleefd. Elk huis heeft wel een eigen, uniek verhaal te vertellen. Dat begrijpen we bij Immobilli maar al te goed.

Je gaat dus niet met de eerste de beste vastgoedmakelaar in zee.
Ons mantra bij Immobilli is niet voor niets ‘Bouwen aan vertrouwen‘, omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen de basis van alles is. En een heel klein beetje omdat het rijmt!

100+ Lierenaars

Meer dan 100 Lierenaars hebben hun vastgoed via Immobilli verkocht.

Erkend makelaar

Immobilli is een erkend vastgoedmakelaar in de regio Lier.

6+ jaar ervaring

We hebben meer dan 6 jaar ervaring op de Lierse vastgoedmarkt.

Enkele getuigenissen van Lierenaars

Meer dan 100 Lierenaars gingen je voor. Benieuwd naar hun ervaringen?

Laura van Immobilli is een zeer competente dame die de merkbelofte van haar immokantoor, nl. een persoonlijke en klantgerichte aanpak, met verve weet waar te maken. In de verkennende aanloop naar de verkoop werd elke vraag of bezorgdheid met de nodige aandacht en met de glimlach beantwoord. Eventuele conflicterende wensen tussen ons en de verkoper werden door haar met de nodige empathie opgelost, waarbij we ons gehoord voelden. Kortom, Immobilli is een kantoor waarmee we graag samenwerkten!

Patrick A. – Eigenaar van het pand

Onze ervaring met makelaars was door het verleden niet zo goed. Via via kwamen wij in contact met Laura, aangename dame die alles van ons huis wou weten. Ook de afspraken die zij maakt zijn zeer duidelijk. Voor ons wat dit een groot verschil met de vorige makelaar. Haar enthousiasme en de aanpak hebben wij heel hartelijk kunnen waarderen. Wij willen haar dan ook hartelijk danken voor de goede en correcte verloop van de verkoop.

Walter D. – Eigenaar van het pand

Uw huis verkopen, er zijn er zoveel. Maar waarom kiezen voor Immobilli? Als aannemer heb ik al wel heel wat huizen laten verkopen door een immo-kantoor. Door mijn relaties in de bouwsector ben ik terecht gekomen bij Laura van Immobilli. Wat Laura nu onderscheid met andere makelaars is haar uitzonderlijke gedrevenheid, vriendelijkheid, correctheid om ons pand te verkopen. Dit heeft geresulteerd in een zeer snelle correcte verkoop. Laura wij zijn zeer tevreden met uw aanpak. Doe zo verder!

Gert B. – Eigenaar van het pand

Na 3 weken verkocht… terwijl een ander Liers kantoor mijn pand weinig professioneel behandelde wat een verademing om met juffr. Laura Oorts te werken, steeds vriendelijk, stipt, snelle aanpak, zeer professioneel, tot in de puntjes verzorgd en de minste vraag was ze steeds bereid om tot het uiterste te gaan. Slechts 1 adres om in Lier en omstreken je pand op een betrouwbare en zeer professionele manier te verkopen IMMOBILLI, men zegge het voort!!!

Thomas H. – Eigenaar van het pand

Laura behartigde voor ons het afgelopen jaar al een aantal dossiers. Iedereen is het er laaiend over eens: haar professionele gedrevenheid zorgt voor snel en efficiënt resultaat: Niets is te veel voor haar. Alle dossiers tot in de puntjes netjes afgewerkt, vragen onmiddellijk behandeld… Bravo Laura, doe zo voort! YES YOU CAN!

Joeri V. – Eigenaar van het pand

Nu je weet wie we zijn …
Wat kunnen we voor je doen?

Kopers

Ik wil vastgoed kopen

Huurders

Ik wil vastgoed huren

Verkopers

Ik wil vastgoed verkopen

Verhuurders

Ik wil vastgoed verhuren