Wij zijn Immobilli, aangenaam!

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in Lier die je kan helpen met jouw vastgoedplannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Immobilli is een lokaal vastgoedkantoor met roots in Lier. We kennen de vastgoedmarkt in Lier dus als geen ander. Op basis van onze kennis en expertise van de Lierse vastgoedmarkt, hebben we al honderden Lierenaars geholpen bij het (ver)kopen, (ver)huren en schatten van vastgoed.

Vastgoed (ver)kopen of (ver)huren is niet altijd vanzelfsprekend, dat maken we vanop de eerste rij dagelijks mee. Vaak is er een emotioneel aspect dat meespeelt. Een (t)huis is niet enkel een verzameling van bakstenen, maar een plaats waar wordt geleefd, gelachen en soms zelfs gehuild. Kortom: elke (t)huis heeft wel een eigen, uniek verhaal te vertellen.

Je gaat dus niet met de eerste de beste vastgoedmakelaar in zee.
Ons mantra bij Immobilli is niet voor niets ‘Bouwen aan vertrouwen‘, omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen van groot belang is. En een heel klein beetje omdat het ook mooi rijmt!

Wat kunnen we voor jou doen? Vertel ons gerust over jouw noden, wensen en eventuele bedenkingen. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn voor ons sleutelwoorden.

#1 makelaar

Immobilli is de #1 vastgoedmakelaar in de regio Lier.

103 Lierenaars

103 tevreden Lierenaars hebben hun vastgoed in Lier via Immobilli verkocht.

5 jaar

We zijn reeds 5 jaar actief op de Lierse vastgoedmarkt.

Enkele succesverhalen

Meer dan 103 Lierenaars gingen je voor. Benieuwd naar hun ervaringen?

Laura van Immobilli is een zeer competente dame die de merkbelofte van haar immokantoor, nl. een persoonlijke en klantgerichte aanpak, met verve weet waar te maken. In de verkennende aanloop naar de verkoop werd elke vraag of bezorgdheid met de nodige aandacht en met de glimlach beantwoord. Eventuele conflicterende wensen tussen ons en de verkoper werden door haar met de nodige empathie opgelost, waarbij we ons gehoord voelden. Kortom, Immobilli is een kantoor waarmee we graag samenwerkten!

Patrick A. – Eigenaar van het pand (25/11/2020)

Onze ervaring met makelaars was door het verleden niet zo goed. Via via kwamen wij in contact met Laura, aangename dame die alles van ons huis wou weten. Ook de afspraken die zij maakt zijn zeer duidelijk. Voor ons wat dit een groot verschil met de vorige makelaar. Haar enthousiasme en de aanpak hebben wij heel hartelijk kunnen waarderen. Wij willen haar dan ook hartelijk danken voor de goede en correcte verloop van de verkoop.

Walter D. – Eigenaar van het pand (11/10/2019)

Uw huis verkopen, er zijn er zoveel. Maar waarom kiezen voor Immobilli? Als aannemer heb ik al wel heel wat huizen laten verkopen door een immo-kantoor. Door mijn relaties in de bouwsector ben ik terecht gekomen bij Laura van Immobilli. Wat Laura nu onderscheid met andere makelaars is haar uitzonderlijke gedrevenheid, vriendelijkheid, correctheid om ons pand te verkopen. Dit heeft geresulteerd in een zeer snelle correcte verkoop. Laura wij zijn zeer tevreden met uw aanpak. Doe zo verder!

Gert B. – Eigenaar van het pand (19/08/2019)

Na 3 weken verkocht… terwijl een ander Liers kantoor mijn pand weinig professioneel behandelde wat een verademing om met juffr. Laura Oorts te werken, steeds vriendelijk, stipt, snelle aanpak, zeer professioneel, tot in de puntjes verzorgd en de minste vraag was ze steeds bereid om tot het uiterste te gaan. Slechts 1 adres om in Lier en omstreken je pand op een betrouwbare en zeer professionele manier te verkopen IMMOBILLI, men zegge het voort!!!

Thomas H. – Eigenaar van het pand (28/11/2018)

Laura behartigde voor ons het afgelopen jaar al een aantal dossiers. Iedereen is het er laaiend over eens: haar professionele gedrevenheid zorgt voor snel en efficiënt resultaat: Niets is te veel voor haar. Alle dossiers tot in de puntjes netjes afgewerkt, vragen onmiddellijk behandeld… Bravo Laura, doe zo voort! YES YOU CAN!

Joeri V. – Eigenaar van het pand (01/09/2020)

Nu je weet wie we zijn …
Wat kunnen we voor je doen?

Kopers

Ik wil vastgoed kopen

Huurders

Ik wil vastgoed huren

Verkopers

Ik wil vastgoed verkopen

Verhuurders

Ik wil vastgoed verhuren