Over Immobilli

Het verhaal van Immobilli begint zoals alle goede verhalen… in Lier. Immobilli is een lokaal vastgoedkantoor uit Lier dat opgericht werd in 2017 door Laura Oorts.

We focussen ons op de dagelijkse activiteiten rond verkoop, verhuur en nieuwbouw op de vastgoedmarkt in de provincie Antwerpen.

Inmiddels is Immobilli zo’n 6-tal jaar een vaste waarde op de vastgoedmarkt in en rond Lier en hebben we met veel enthousiasme meer dan 100 eigenaars geholpen met het verkopen of verhuren van hun vastgoed en het vinden van de woning die echt bij hen past.

Benieuwd naar de rest van ons verhaal en hoe Immobilli het verschil maakt? Lees dan zeker verder.

laura oorts

Laura Oorts – bestuurder & erkend vastgoedmakelaar

In 2017 besloot ik na het behalen van mijn BIV-nummer om Immobilli uit de grond te stampen in mijn vertrouwde regio Lier. Ik koos destijds bewust voor een unieke, persoonlijke aanpak. Ik vind het belangrijk dat elke klant zich centraal voelt zonder te veel commerciële benaderingen. Hierdoor vonden klanten snel de weg naar ons kantoor en zijn we een vaste waarde geworden in onze regio.

Immobilli kende door de jaren heen een zeer mooie groei. Ondanks de toenemende hoeveelheid werk blijf ik het belangrijk vinden om elke klant persoonlijk te benaderen. Dat onderscheidt ons kantoor en dat zal ik samen met onze 2 viervoeters en mijn broer Jari blijven doen.

Fun fact: wanneer ik niet met vastgoed bezig ben, vlieg ik als piloot de wereld rond. Just for fun, maar vastgoed blijft mijn grootste passie! 🙂

Jari Oorts – marketing manager

Sinds begin 2022 ben ik marketing manager bij Immobilli en zijn we dus officieel een familiebedrijf!

Als marketing manager hou ik me voornamelijk bezig met ervoor te zorgen dat we op verschillende manieren zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en helpen met het verwezenlijken van hun vastgoedplannen.

Jari Oorts

Waarom Immobilli?

Kopen of verkopen, huren of verhuren zijn altijd menselijke gebeurtenissen. Vaak is er een emotioneel aspect dat meespeelt. Een huis is niet enkel een verzameling van bakstenen, maar een plaats waar wordt geleefd, gelachen en soms een traan wordt weggepinkt. Kortom: elk huis heeft wel een eigen, uniek verhaal te vertellen.

Je gaat dus niet met de eerste de beste vastgoedmakelaar in zee.
Ons mantra bij Immobilli is niet voor niets ‘Bouwen aan vertrouwen‘, omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen de basis van alles is. En een heel klein beetje omdat het rijmt!

Ons doel is om de makelaar te worden waar men als eerste aan denkt als het aankomt op vastgoed en als authentieke, lokale makelaar het verschil te maken door de accenten te leggen op een persoonlijke aanpak en een uitstekende klantgerichte service.

“Vertrouwen komt te voet en gaat te paard” zegt men wel eens. Samen bouwen aan vertrouwen, daar gaan we voor.

We zijn ervan overtuigd dat vertrouwen de basis van alles is, in het bijzonder als het aankomt op vastgoed. Ons mantra bij Immobilli is niet voor niets ‘Bouwen aan vertrouwen‘.

Onze historiek

oktober, 2017

Opstart Immobilli

Hoera, Immobilli is officieel geboren! Op deze foto staan mijn ouders en mijn broer mee op de foto. Zij hebben me vanaf de opstart gesteund in mijn keuze om zelfstandig vastgoedmakelaar te worden en mochten mee op ons allereerste drukwerk.

februari, 2018

Eerste nieuwbouwproject – Ravenstyn

Ons eerste nieuwbouwproject is een feit: 15 luxe-appartementen in een rustige buitenwijk van Lier op een zeer exclusieve ligging, met prachtig uitzicht op eeuwigdurend groen. Het gebouw werd in december 2020 opgeleverd.

juni, 2019

Deelname aan Huizenjagers

In 2019 deed Immobilli mee met het populaire programma "Huizenjagers" waar drie makelaars strijden om de titel van beste makelaar. Die trofee staat nu mooi te blinken bij ons op kantoor... 😉

juli, 2020

Extra werkkrachten Immobilli

Het gaat hard voor Immobilli. Door het vele werk hadden we dringend nood aan versterking. Die hebben we gevonden: in de vorm van 2 viervoeters... Te vinden bij ons op kantoor!

september, 2021

Verkoop 100ste pand

Sinds de opstart in 2017 hebben we officieel 100 (and counting!) panden verkocht, reden om te vieren!

januari, 2022

Verhuis kantoor

Immobilli is officieel verhuisd! Vanaf nu kan je bij ons langskomen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 19 te Lier. Tot snel!

Nu je weet wie we zijn …
Wat kunnen we voor je doen?

Kopers

Ik wil vastgoed kopen

Huurders

Ik wil vastgoed huren

Verkopers

Ik wil vastgoed verkopen

Verhuurders

Ik wil vastgoed verhuren