Verkoop

Een vlotte verkoop of aankoop?

 

De aan- of verkoop van een onroerend goed is voor velen geen alledaagse gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen en te begeleiden tijdens het koop/verkoopproces. Twee partijen bij elkaar brengen betekent hen grondig leren kennen én adviseren. Kopen of verkopen is voor velen een belangrijke stap waar een betrouwbare partner dan ook een must is.

De vele bezoeken, nieuwsgierigen, de uitgebreide attesten aanvragen, maar vooral alle andere verplichtingen die bij een verkoop horen vergen heel wat tijd. Tijd die u als eigenaar misschien niet altijd hebt. Wij verzamelen alles wat nodig is voor de verkoop en nemen alle praktische zaken, communicatie, juridische formaliteiten en administratie volledig van u over, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wij bieden u een professionele aanpak aan, gekoppeld aan juridisch advies waarbij uw dossier zorgvuldig en administratief wordt verwerkt. Klantenservice is erg belangrijk voor ons, waardoor wij dan ook 7/7 bereikbaar zijn voor al uw vragen waarop u een sluitend antwoord krijgt.