Verhuur

Zorgeloos huren of verhuren?

 

Voor een vlotte verhuur is het belangrijk dat de huurprijs steeds naar waarde wordt geschat. Wie een onroerend goed verhuurt, wil vooral dat de maandelijkse huur tijdig betaald wordt en dat de huurder zorg draagt voor zijn eigendom. Wij hechten dan ook veel belang aan het zoeken naar een betrouwbare huurder en aan het correct opstellen van onze dossiers.

De huurwetgeving verandert voortdurend. Gelukkig houdt Immobilli constant z’n oren en ogen open. Op die manier blijven uw overeenkomsten up-to-date. In samenwerking met het BIV trachten we overeenkomsten en contracten op te maken die wettelijk in orde zijn.

Potentiële huurders die uw eigendom willen bezoeken worden steeds door onze vastgoedmakelaar vergezeld. Bovendien worden alle kandidaten zorgvuldig geselecteerd op basis van solvabiliteit en geschiktheid. Dat laat ons toe mogelijke problemen te vermijden vooraleer een huurovereenkomst ter sprake komt.

Van het opstellen van de huurovereenkomst tot het opvolgen van de registratie, huurwaarborg en plaatsbeschrijving… Immobilli staat in voor een perfecte opvolging van A tot Z. Een belangrijke taak waar u zich zelf niet langer druk over hoeft te maken.