Waarom Immobilli?

Kopen of verkopen, huren of verhuren zijn altijd menselijke gebeurtenissen. Wist je dat een woning iemands meest dierbare bezit is? Wij zijn hier alvast van overtuigd. 


Het is voor ons een voorrecht om uw eigendom in handen te hebben. Dit vergt echter heel wat vertrouwen. Vertrouwen waar wij met heel veel enthousiasme samen aan willen bouwen.

Immobilli wil zich graag van anderen onderscheiden door zich toe te spitsen op het persoonlijke aspect. De makelaar worden waar ze als eerste aan denken. En vooral streven naar succesvolle belevenissen voor onze klanten. Zorgen voor een optimale begeleiding bij alle aspecten van het kopen, verkopen, huren of verhuren van uw eigendom.

Wij zijn ons ervan bewust dat mooie woorden alleen niet voldoende zijn. Wanneer u ons het vertrouwen schenkt dan zetten wij onze woorden graag om in daden. Kortom: een jong en dynamisch vastgoedkantoor, maar vooral een dat dicht bij de mensen wil staan.

 

WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

 

  • Zéér persoonlijke aanpak tussen makelaar en eigenaar, waardoor er een constante communicatie & opvolging is
  • Beperkte werkingskost, zodat het ereloon van de makelaar acceptabel blijft. Dit wordt in onderling overleg bepaald. Met andere woorden: het ereloon is steeds bespreekbaar!
  • Gratis advies en waardebepaling + professionele affichering aan de buitenzijde van het pand
  • Geen pop-up of andere vitrine afficheringen die overbodig & heel duur zijn
  • Groot bereik via multimedia/portal sites, eigen website en eigen professioneel netwerk.