Zei er iemand “gratis schatting”?

Heb je plannen om jouw huis, appartement of grond te verkopen of ben je gewoon benieuwd wat jouw vastgoed écht waard is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via een gratis schatting van jouw vastgoed kunnen we je helpen ontdekken wat de échte waarde van jouw vastgoed is.

Immobilli is een vastgoedkantoor met roots in Lier. We focussen ons op de vastgoedmarkt in de provincie Antwerpen, waardoor we op basis van onze specifieke kennis en expertise van deze regio al honderden tevreden eigenaars geholpen hebben met het correct schatten van hun vastgoed en bij de vlotte verkoop ervan met maximale winst.

Dat kunnen we ook voor jou doen! Interesse? Lees dan zeker verder.

337 verkopers

337 tevreden verkopers hebben hun vastgoed via Immobilli verkocht.

Expert schatter

Immobilli is een expert schatter in de provincie Antwerpen.

27 dagen

Gemiddeld genomen duurt het ons 27 dagen om vastgoed te verkopen.

Enkele succesverhalen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Immobilli?

Ik leerde Laura kennen toen ik een schatting voor mijn appartement vroeg. Jou als makelaar kiezen was de beste stap die ik kon zetten! Mijn appartement was in een mum van tijd verkocht. Alle informatie was duidelijk en correct, je weet goed waarmee je bezig bent. Doe zo verder, je bent een topper!

Becky V. – Eigenaar van het pand

We leerden Laura kennen begin dit jaar, toen we een schatting van onze woonst vroegen. Het was snel besloten met wie van de vier kantoren die we gevraagd hadden we in zee wilden gaan. We ontvingen van jou duidelijke en correcte informatie, je was goed voorbereid, we kregen heldere communicatie. Top! Van het moment dat ons huis 'online' stond, was het een overrompeling. Je hebt ons er vlot en rustig doorheen geleid en je kon voor ons de rust bewaren. Goed gepland heb je de bezoeken afgewerkt en op 48h tijd was ons huis verkocht aan een mooie prijs. Laura, je bent topniveau! Zeer aan te raden voor wie een makelaar zoekt.

Greet C. – Eigenaar van het pand

3j geleden grapte Laura nog nadat ze ons appartement had verkocht in recordtempo: 'als jullie je huis beu zijn, laat mij iets weten hè!' 4 weken geleden belden we haar op of ze ons huis kon schatten met de oog op een verkoop. Opnieuw kwam dezelfde spontane Laura binnen met een plan. 'Maak jullie geen zorgen, ik krijg dit verkocht binnen een week!'. Ze werkt nog steeds op dezelfde transparante manier, alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet meteen op voorhand wat een verkoop je gaat kosten. Na nog geen halve dag kwamen de eerste berichten al binnen om bezoeken te plannen. Niet veel later was het verkocht. Voor de 2e keer verbaasde ze ons met een snelle verkoop. 2 keer kregen we via haar (na een correcte schatting) de vraagprijs. Een 3e keer gaan we niet direct verhuizen, maar moest dat toch gebeuren, dan bellen we haar opnieuw!

Bart V. – Eigenaar van het pand

Laura wat doe je weeral… Enkele maanden terug kregen we een flyer in de bus die meteen onze aandacht trok. Na deze gelezen te hebben wisten wij direct van die moeten we bijhouden voor als… Wanneer we besloten ons appartement verkopen was het dan ook logisch dat de flyer er terug werd bijgehaald. Tijdens onze eerste ontmoeting werd alles klaar en duidelijk voorgesteld en twee dagen later kwam je al terug langs met een geargumenteerde schatting. Vanaf de start van de verkoop liep alles op wieltjes, alles leek zo simpel dat het ons niet verwonderde wanneer Laura mede door haar professionele werking ons een verkoopdocument kon voorleggen (…weeral is het u gelukt om binnen de maand een verkoop te realiseren). Dit doet ons denken aan een grote sporter, Tommeke, Tommeke wat doet ge nu, ge wordt wereldkampioen… Laura(ke) jij gaat geen trui krijgen maar toch vinden wij dat je door onze verkoop uw Stre(e)pen hebt verdiend.

Eddy N. – Eigenaar van het pand

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je besloten om jouw huis, appartement of grond te verkopen, maar heb je geen idee wat het waard is of ben je gewoonweg benieuwd naar de waarde ervan zonder dat je per se (nu) wil verkopen? Wat het geval ook is, kunnen we je bijstaan met het volledig vrijblijvende en gratis schatting van jouw vastgoed die jou een vlotte (potentiële) verkoop en maximale winst garandeert. No strings attached.

Een schatting is uiteraard niet bindend. Finaal bepaal je als eigenaar vanzelfsprekend zelf tegen welke prijs je jouw vastgoed wel of niet wil verkopen.

PS: als we zeggen “volledig vrijblijvend”, dan menen we dat ook. We beloven plechtig je niet te zullen stalken met allerhande commerciële acties.

Vraag jouw gratis schatting aan