Zei er iemand “gratis schatting”?

Heb je plannen om jouw huis, appartement of grond in Lier te verkopen of ben je gewoon benieuwd wat jouw vastgoed écht waard is? Op basis van een gratis schatting in Lier die 100% op maat van jouw vastgoed is kunnen we je helpen ontdekken wat de échte waarde van jouw vastgoed is.

Immobilli is een lokaal vastgoedkantoor uit Lier. We kennen de vastgoedmarkt in Lier dus als geen ander. Op basis van onze specifieke kennis en expertise van de Lierse vastgoedmarkt hebben we al meer dan 100 Lierenaars geholpen met het correct schatten van hun vastgoed en bij de vlotte verkoop ervan aan een correcte prijs.

Dat kunnen we ook voor jou doen! Interesse?

100+ Lierenaars

Meer dan 100 Lierenaars hebben hun vastgoed via Immobilli verkocht.

Erkend schatter

Immobilli is een erkend schatter in de regio Lier.

6+ jaar ervaring

We hebben meer dan 6 jaar ervaring op de Lierse vastgoedmarkt.

Enkele getuigenissen van Lierenaars

Meer dan 100 Lierenaars gingen je voor. Benieuwd naar hun ervaringen met Immobilli?

Ik leerde Laura kennen toen ik een schatting voor mijn appartement vroeg. Jou als makelaar kiezen was de beste stap die ik kon zetten! Mijn appartement was in een mum van tijd verkocht. Alle informatie was duidelijk en correct, je weet goed waarmee je bezig bent. Doe zo verder, je bent een topper!

Becky V. – Eigenaar van het pand

We leerden Laura kennen begin dit jaar, toen we een schatting van onze woonst vroegen. Het was snel besloten met wie van de vier kantoren die we gevraagd hadden we in zee wilden gaan. We ontvingen van jou duidelijke en correcte informatie, je was goed voorbereid, we kregen heldere communicatie. Top! Van het moment dat ons huis 'online' stond, was het een overrompeling. Je hebt ons er vlot en rustig doorheen geleid en je kon voor ons de rust bewaren. Goed gepland heb je de bezoeken afgewerkt en op 48h tijd was ons huis verkocht aan een mooie prijs. Laura, je bent topniveau! Zeer aan te raden voor wie een makelaar zoekt.

Greet C. – Eigenaar van het pand

3j geleden grapte Laura nog nadat ze ons appartement had verkocht in recordtempo: 'als jullie je huis beu zijn, laat mij iets weten hè!' 4 weken geleden belden we haar op of ze ons huis kon schatten met de oog op een verkoop. Opnieuw kwam dezelfde spontane Laura binnen met een plan. 'Maak jullie geen zorgen, ik krijg dit verkocht binnen een week!'. Ze werkt nog steeds op dezelfde transparante manier, alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet meteen op voorhand wat een verkoop je gaat kosten. Na nog geen halve dag kwamen de eerste berichten al binnen om bezoeken te plannen. Niet veel later was het verkocht. Voor de 2e keer verbaasde ze ons met een snelle verkoop. 2 keer kregen we via haar (na een correcte schatting) de vraagprijs. Een 3e keer gaan we niet direct verhuizen, maar moest dat toch gebeuren, dan bellen we haar opnieuw!

Bart V. – Eigenaar van het pand

Laura wat doe je weeral… Enkele maanden terug kregen we een flyer in de bus die meteen onze aandacht trok. Na deze gelezen te hebben wisten wij direct van die moeten we bijhouden voor als… Wanneer we besloten ons appartement verkopen was het dan ook logisch dat de flyer er terug werd bijgehaald. Tijdens onze eerste ontmoeting werd alles klaar en duidelijk voorgesteld en twee dagen later kwam je al terug langs met een geargumenteerde schatting. Vanaf de start van de verkoop liep alles op wieltjes, alles leek zo simpel dat het ons niet verwonderde wanneer Laura mede door haar professionele werking ons een verkoopdocument kon voorleggen (…weeral is het u gelukt om binnen de maand een verkoop te realiseren). Dit doet ons denken aan een grote sporter, Tommeke, Tommeke wat doet ge nu, ge wordt wereldkampioen… Laura(ke) jij gaat geen trui krijgen maar toch vinden wij dat je door onze verkoop uw Stre(e)pen hebt verdiend.

Eddy N. – Eigenaar van het pand

Gratis schatting van jouw vastgoed?

Wat je plannen ook zijn, we kunnen je bijstaan met een volledig vrijblijvende schatting in Lier van jouw vastgoed waarna je zelf beslist wat je doet en of er al dan niet een samenwerking met ons kantoor volgt.

Een schatting is uiteraard niet bindend. Finaal bepaal je als eigenaar zelf tegen welke prijs je jouw vastgoed wel of niet wil verkopen.

PS: als we zeggen “volledig vrijblijvend”, dan menen we dat ook, met respect voor jouw privacy. Je komt niet opeens ongevraagd op een e-maillijst te staan.

Vraag jouw gratis schatting aan